Visie

Spot On is een lichtontwerp-studio met Amsterdam als thuisbasis. Door ‘het gewone’ bijzonder te maken met behulp van licht brengen we sfeer, schoonheid en plezier in een ruimte. Onze ontwerpen zijn bijzonder door de toepassing van effecten die zijn ingegeven door de speelsheid van natuurlijk licht en lichttechnieken in speelfilms. Met onze eigenzinnige manier van kijken maken we een achtergrond die ervoor zorgt dat mensen hun omgeving op een andere, verrassende manier beleven.

Een mooi en functioneel lichtontwerp is niet alleen voorbehouden aan grote projecten. Goed licht kan élke ruimte naar een hoger niveau tillen. Dat is te zien aan de diversiteit in onze projecten: van architectonische gebouwen tot monumenten, van het publieke domein tot kunst, van horeca tot winkels en woonhuizen. Wij zorgen dat licht en architectuur optimaal samengaan.

Oprichter Paulo van Cuijck werkte eerder bij Light Bureau en Equation Lighting in Londen. Hij studeerde Architectural Lighting aan het Royal Institute of Technology in Stockholm en Milieuwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.