Referenties

Project-partners vertellen


Wilco van Oosten

Samen met Spot On hebben wij de prominent gelegen trappenhuizen van twee woongebouwen aangepakt. De uitstraling die we aantroffen deed geen recht aan de locatie. Met het lichtplan van Paulo vormen de aangelichte trappen ’s avonds een krachtig en aantrekkelijk beeld, en bovendien is de sfeer in de trappenhuizen prettig geworden. De samenwerking met Paulo was prettig en direct. Hij heeft kennis van zaken en een goed ontwikkeld gevoel voor wat licht kan doen. Tegelijk is hij pragmatisch, hands-on en communicatief.”


Robin Kerssens

Met Paulo heb ik, als architect, aan twee projecten gewerkt in monumentale panden. In beide gevallen waren historische elementen rijkelijk aanwezig, maar was de daglichttoetreding beperkt. In een harmonische samenwerking zijn we er in geslaagd deze elementen weer tot leven te brengen. Paulo weet met haast poëtische ingrepen een verhaal te vertellen met zijn lichtplan. Met haalbare vervolgstappen en een gedreven vasthoudendheid weet hij dit plan om te zetten in een uitgevoerd project. Wat ook helpt is dat Paulo een prettige man is om mee te werken. Hij heeft een goede sociale antenne.”


Femke van de Voort

Paulo combineert een goed gevoel voor ruimte met een grote technische kennis. Als architect vind ik het prettig dat hij zowel meedenkt over de esthetiek als adviseert over de vele technische aspecten van verlichting. Hij maakt lichtontwerpen die het interieurontwerp aanvullen en versterken. Dit resulteert in bijzondere, fijne plekken.”


Finn Dudok van Heel

Spot On is vorig jaar met BOEi in contact gekomen om een van onze monumentale kantoorgebouwen meer licht en sfeer te geven van binnen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en schakelen het bureau inmiddels ook in voor onze andere monumenten.


Casper van der Stelt

Met Spot On hebben wij meerdere projecten gerealiseerd. Of het nu om een kantoor, een hotel of een advocatenbureau gaat; wij kunnen altijd vertrouwen op Paulo’s technische kennis, zijn doordachte lichtontwerp en zijn keuze van armaturen. Wat ons erg aanspreekt is zijn flexibele instelling en streven naar het beste eindresultaat in elke situatie.”


Emiel Lamers

Paulo van Cuijck is als lichtontwerper zeer creatief en vertaalt de wens van de opdrachtgever op een slimme manier tot een origineel lichtconcept. Het was een plezier om met Paulo samen te werken.”


Lennart van der Sman

De verlichting van ons pand aan de Sint Annenstraat was onvoldoende, met name in de donkere maanden. Storend tijdens het werk en voor de huisconcerten die we organiseren. Een nieuw lichtontwerp door Spot On geeft het kantoor de juiste lichtkwaliteit en maakt het visueel aangenaam. En de historische details van dit oudste stenen woonhuis van Amsterdam worden nu voor het voetlicht gebracht. Het NMF-kantoor is er weer geheel klaar voor musici en bezoekers te ontvangen.”


Maarten Dirksen

Paulo heeft in korte tijd een opvallende en effectieve lichtinstallatie binnen ons kantoor gerealiseerd. Vooraf bedachte elementen zijn mooi en helder uitgelicht, hierdoor heeft de ruimte een meer professionele uitstraling gekregen. Paulo was voor het geheel verantwoordelijk, van ontwerp tot realisatie. Hij is zowel creatief als hands-on, een erg prettig persoon om mee te werken. En het resultaat mag er zijn!”


Nathalie van Loon

Paulo vindt altijd een perfecte match, voor elke ruimte, smaak en budget. Hij heeft een prachtig lichtontwerp gemaakt voor ons zelfbouw huis: mooi, energiezuinig en fijn om in te leven en te werken. Ik raad hem ten zeerste aan.”